⚡⚡آموزه های مقاله نویسی: قسمت چهارم⚡⚡
بعد از مطالعه مقالات متعددی که در قسمت سوم آموزه های مقاله نویسی گفته شد، قطعا ایده ای جدید به ذهنتان خطور خواهد کرد. این ایده در بسیاری مواقع با ترکیب دو مقاله به ذهن میرسد. مثلا کنترل کننده تطبیقی ای که در یک مقاله برای مدل بازوی رباتیک استفاده شده است را به مدل یک ربات متحرک چرخ دار با معادله دینامیکی مشابه اعمال و شبیه سازی کنید. ترکیب ایده دو مقاله و یا استفاده از کنترل کننده این مقاله برای سیستم یک مقاله دیگر، اگر چه شاید به نوعی یک نوآوری محسوب بشود اما ارزش علمی آن حتی اگر منجر به مقاله شود شاید خیلی زیاد نباشد.
اگربتوانید بر اثبات قضیه پایداری مسلط شده و تغییر و توسعه ای در آن بدهید، نتیجه کار شما قوی تر بوده و امکان ارایه مقاله در ژورنال یا کنفرانسی معتبر تر را خواهید داشت.این ایده می بایست با محوریت موضوع مورد مطالعه توسعه یابد. در هر حال شما می بایست برتری کنترل کننده انتخاب شده، چه طراحی آن توسط خود شما انجام شده باشد و چه مانند قبل تنها استفاده و مطابقت کنترل کننده از مقاله دیگری باشد، را توجیه و اثبات کنید.
مثلا اگر موضوع مورد مطالعه، کنترل سرعت یک موتور دی سی است، جستجوی کنترل کننده های مختلف در مقالاتی که مدل دیگری را در نظر گرفته اند و دستکاری و توسعه یا تغییر روش آنها با تسلط بر اثبات پایداری و در نهایت توجیه برتری استفاده از آنها در کنترل بهتر موتور دی سی و در نهایت شبیه سازی اعمال این کنترل کننده، ایده ای جدید در کنترل موتورهای دی سی خواهد بود.
توجه کنید که در نوشتن مقاله همواره می بایست این سوال در ذهن شما باشد که در این مقاله باید به یک مساله و چالش جدید که قبلا به آن پاسخ داده نشده بود و یا کسی این سوال را مطرح نکرده بود پاسخ بدهم.
این نوآوری ها اگر حرفه ای در نوشتن مقاله ساخته و پرداخته شوند، به عنوان یک مقاله کنفرانسی خوب در مقطع فوق لیسانس کفایت می کنند.
در آموزه بعد پارا فراتر نهاده و چگئنگی دستیابی به یک ژورنال قوی در حد یک مقاله ISI کیو وان، مخصوصا برای دانشجویان دکتری را توضیح خواهیم داد.